Testimoni Video | Keranamu Diabetes...aku bertemu keajaiban

KENAPA BIO FACTOR 9


 

RIBUAN KAJIAN KLINIKAL
Bio-Factor 9 SUMBER HGH LEBIH 28,000 KAJIAN  – PULIH SEMULA KESIHATAN , MENCEGAH KENCING MANIS

Sejak RHM Global Sdn.Bhd memperkenalkan dan memasarkan produk Bio-factor 9 iaitu suplemen antipenuaan bagi individu ingin mengembalikan keremajaan atau yang ingin menterbalikkan kecergasan kepada 10 hingga 20 tahun. Sambutannya sangat baik di pasaran kerana Produk ini memberikan kemanafaatan kebajikan terus kepada Pengguna.
Sumber Hormon Tumbesaran Manusia  (HGH – Human Growth Hormon ) adalah bahan utama produk ini yang berupaya meningkatkan ketegangan kulit, meningkatkan tenaga batin, meningkatkan sistem imun dan sistem metabolisma dalam badan.Ini di buktikan oleh doktor-doktor seluruh dunia dan mengesahkan HGH mempunyai banyak kebaikan melalui kajian klinikal. 

 Ini di akui oleh Dr.Ronald Klat salah seorang doktor menyatakan dalam bukunya GROW YOUNG WITH HGH menjelaskan dengan mengunakan produk bersumberkan HGH ini manusia akan dapat menikmati kehidupan ini dengan mengekalkan kesihatan dan cergas. Di buktikan lagi oleh Kajian Sains , Hormon Manusia akan berkurangan apabila kita mula berumur 25 tahun, Hormon ini semakin berkurangan tahun demi tahun SEHINGGA BERLAKUNYA PENUAAN .Ini boleh di rasai oleh setiap dari kita  kulit semakin mengendur , mata semakin kabur , tenaga semakin berkurangan dan pelbagai PENUAAN  lebih-lebih lagi ianya bergantung dengan cara kehidupan seseorang. Kajian Makmal membuktikan akibat kekurangan Hormon ini boleh dilihat dengan JELAS PERBEZAAN  Otak atau Ginjal Manusia yang berumur antara 20 tahun dengan 70 tahun di mana berlakunya pengecutan sehingga 30% dan warnanya juga berubah.Dengan kajian Sains hari ini , dengan mengaktifkan KEMBALI KELENJAR PUTAITIRI yang berada di Tengah Otak manusia yang fungsinya sememangnya merembeskan Hormon Tumbesaran Manusia dapat mengalakan pertumbuhan sel-sel baru di dalam tubuh badan manusia.Oleh itu dengan meningkatnya Hormon ini secara tidak langsung ia juga dapat memperbaiki keupayaan penglihatan, membina otot, meningkatkan tenaga batin selain mengelakkan osteoporosis.
Selain itu, produk Bio Factor 9 ini mengandungi 9 kandungan asid amino, vitamin dan mineral, kolagen marin dan ekstrak mengkudu turut menyebabkan Bio-Factor 9 dipenuhi dengan nutrien.
Produk Bio-Factor 9 kini sudah membantu RIBUAN ramai pesakit-pesakit yang menghadapi Darah Tinggi , jantung terutama pesakit   kencing manis diseluruh Negara termasuk di negara Brunei Darussalam  dengan berkesan, terutama apabila seseorang pesakit kronik penyakit kencing manis yang mengakui dirinya umpama ‘mati hidup semula’ selepas menggunakan produk itu sehingga kini 140 hari.
Pesakit, Jefri Rahim, 43, menganggap Bio-Factor 9 penawar alternative terbaik di samping beliau menggunakan produk Misai Kucing yang juga keluaran RHM GLOBAL mengubat dan merawat penyakit kencing manis serta luka dialaminya.


Jefferi Rahim yang berasal dari Papar, Sabah, berkata sejak menghidap kencing manis, dia kerap bangun malam membuang air kecil, sering haus, kaki kebas, luka pada tapak kaki membengkak dan sentiasa keletihan. “Paras gula dalam darah tinggi, kaki dan tangan terasa kebas, pinggang selalu sakit, luka berair serta lambat sembuh, sehingga kakinya terpaksa dipotong.’ Katanya.

 
Dia kemudian diperkenal Bio-Factor 9 oleh seorang kenalan lamanya yang kebetulan menanyakan khabar iaitu En.Agus dari Limbang dan terkejut  selepas memberitahu keadaannya ketika itu lantas segera mencadangkan menggunakan produk Bio factor 9 yang ketika itu En.Agus telah menggunakanya serta tahu kebaikannya dan selepas  beliau menggunakannya dengan sembur di bawah lidah dengan 2  kali  "pump" sebanyak 2 atau 3 kali sehari kesihatannya bertambah baik dengan begitu cepat  manakala luka pada kaki kering.
‘saat paling menggembirakan apabila doktor menyatakan kaki saya tidak perlu dipotong. Terima kasih kepada Bio-Factor 9 dan Misai Kucing RHM GLOBAL ,’ katanya sambil memberitahu luka pada tapak kakinya kering dan dirinya kembali bertenaga.

 Menurutnya, dia kagum dengan Bio-Factor 9 ini kerana berkesan untuk pesakit kencing manis malah menyembuhkan luka dengan cepat dalam tempoh 14 hari sahaja luka di tapak kaki boleh di lihat kering dan sakit akibat penanahan cepat sembuh.
‘Produk ini mempunyai khasiat tersendiri. Bagi penghidap kencing manis atau individu yang mahukan kecergasan dan mengekalkan kesihatan tidak perlu bimbang kerana produk ini mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.’ Katanya.
Cara memakainya juga mudah, hanya tiga semburan dibawah lidah dua kali setiap hari dan dibiarkan dua minit sebelum ditelan.
Digunakan pada waktu pagi selepas bangun tidur dan sebelum tidur pada waktu malam, selain turut disembur di tempat luka.Menurutnya lagi Kekerapan Semburan akan mencepatkan Luka yang di alaminya cepat sembuh.
Lagi banyak ...testimoni Bio Factor 9 "klik Sini "

Pengarah Urusan RHM GLOBAL , En.Azizan Bin Bukhari yang mempunyai pengalaman 14 tahun dalam bidang pemasaran dan perniagaan , berkata pihaknya mempelawa usahawan yang berminat dalam bidang untuk menjadi Stokis Daerah  atau sebagai pengedar produk keluarannya kerana RHM GLOBAL akan memberi sokongan dalam merancang perniagaan mereka  dan pengetahuan Produk kerana RHM GLOBAL juga mempunyai Pakar Pemakanan selain ijazah dari UKM dan pernah mengikuti pembelanjaran sehingga di Indonesia dan Amerika syarikat iaitu Tuan Hj.Othman Bin Ahmad Mughni yang telah mempunyai pengalaman 18 tahun di dalam pemakanan.

“Syarikat ini kian mendapat hati tempat pengguna sehingga kini pasaran bukan sahaja berada di semenanjung , Sabah dan Sarawak bahkan juga telah bertapak di pasaran Brunei Darussalam sejak 3 tahun yang lalu. Bagi pengguna dan pengedar di sekitar Lembah Klang boleh mendapatkan produk ini ibu pejabatnya  terletak di Bandar Sri Permaisuri, Individu  yang berminat menjadi Pengedar ,Mobile , Stokis Daerah dan Stokis Negeri perlu merebut peluang berkenaan kerana pihaknya akan memberikan sokongan dan bantuan kepada benar-benar berminat. Bermula pada bulan 1hb.April 2010 dengan Pengurusan yang baru , RHM GLOBAL menawarkan Rancangan Perniagaan dan Insentif yang di JAMIN sangat lumayan kepada mana-mana stokis-stokis daerah dan juga kepada e-Traders nya. 

Di maklumkan juga kepada PENGGUNA yang berminat menggunakan produk Bio Factor 9 atau mana-mana produk RHM GLOBAL  jika di tempat anda tiadanya Stokis daerah tanda tidak lah perlu bimbang kerana syarikat juga mengambil pendekatan membuat PENGHANTARAN PERCUMA terus kepada alamat anda di semenanjung atau di Sabah/Sarawak dengan membuat belian secara online di no akuan MAYBANK BERHAD:

 Setelah membuat bayaran hantar SMS  ke no +6019-232 1024 dengan menaip:
             RM >< WAKTU BANK IN >< NAMA >< IC >< ALAMAT


Untuk makluman anda, untuk meningkatkan Jenama RHM GLOBAL ini di pasaran Malaysia Khususunya , syarikat mengambil pendekatan dengan mengiklankan produk rangkaiannya di laman sesawang ( Internet ) Utama terutama seperti di Beritaharian Online.com , Tranugkite.net  ,laman-laman yang mendapat tempat  dalam pencaraian maklumat dan juga di Media Massa seperti di RTM TV1 di segmen SELAMAT PAGI MALAYSIA , di RTB TV1 ( Radio TV Brunei ) dan Akbar-akbar utama seperti di bawah :